Gość Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 witą ;-; chciałbym Wam przedstawić gierkę ;-; gierka zwie się Aliance of Valiant Arms (A.V.A) jest to gierka typu Combat Arms, tylko że lepsza. w grze mamy dwie drużyny - amerykańce i ruski jest tam wiele broni, map i 'modów' typu escape, survival i ofc zombie http://store.steampowered.com/app/102700/?l=polish tu mamy taki ładny link w którym jest opisane więcej niż ja napisałę ;-; polecą ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 eee ja se tylko to ściągnołem by dostac czarną różę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 ja miałem dostać przy okazji, ale ofc. musiał się zgadzać nick Steam z nickiem na AVA a miałem tam (nie wiem jakim cudem) coś jak fq_13219685473198 i się tak złożyło, że nie dostałem ;~; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 that feel bro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts