Fisk Adored Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ok, wszystko się więc udało. Cieszę się niezmiernie. Jeśli drugie z kociąt ciągle potrzebuje adopcji to proszę o informację. Sygnature edytuję kiedy indzij, a chwilowo skonczyla mi sie przerwa, koncze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ok, wszystko się więc udało. Cieszę się niezmiernie. Jeśli drugie z kociąt ciągle potrzebuje adopcji to proszę o informację. Sygnature edytuję kiedy indzij, a chwilowo skonczyla mi sie przerwa, koncze tak, jeden kociak wciąż szuka domu,chociaz jedna osoba zdaje sie byc nim zainteresowana ale mieszka ona kawał drogi i nie wiem czy go wezmie poza tym ja wyjezdzam, kocieta zostawiam pod opieka mojej babci i sam nie bede mieć internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Napisz więc kiedy będziesz mieć internet, bo gdyby się ktoś znalazł chętny a ja nie miałbym jak się skontaktować to mijałoby się to z celem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się