ThatIsSoSad Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Jedzie ktoś na rzeczony w tym roku? Jakby pojechało parę osób, moglibyśmy zrobić meeta przy okazji. I by było fajnie, bo meety są fajne. Chyba, bo na żadnym nie byłem:P I jak? Link do komentarza
bobule Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 OFF jest dla mnie zbyt mainstreamowy ale jakbym przez przypadek zawitał 4ty raz pod rząd na Woodstock, to się zgłoszę do odpowiedniego punktu werbunkowego Link do komentarza
Goatse Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 off jest sto milionów razy mniej mainstreamowy niż woodstock, chodzi mi o zespoły, na woodstocku aids wolf, health czy syntetic nie znalazło by dla siebie miejsca (żeby nie było, nie jestem haterem). A na offie bez wątpienia się pojawię, jeśli dobrze pójdzie to jak w poprzednim roku będę pracował przy elektryce (pomagałem znajomemy, 3 dni zapierniczania po 12 godzin dziennie i w przeddzień offa ponad 24 godziny roboty przy łopacie...... ale 350zł i wejściówka organizatora więc mili panowie z fosy mogli mnie w cztery litery pocałować ) Link do komentarza
Goatse Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Off się zbliża i tak sobie pomyślałem, że należy ożywić ten temat. Tak więc, ktoś się wybiera ? Albo może nawet pracuje przy offie ? Jak dobrze pójdzie to ja w tym roku dobiorę się do wejściówki organizatora. Generalnie można by się jakoś ekipą zgadać, może ktoś potrzebuje podwózki albo nie ma się gdzie przespać, coś w tym stylu. Piszcie. Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 No, ja się wybieram i na 98% będę. Link do komentarza
Goatse Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 To jak wybiera sie ktos ? Jak coz ja juz jestem, moznaby sie jakos zgadac. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Już dawno po festiwalu. Archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts