Suchy Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Z racji tego że zrobiło się dość ciepło, wpadłem na pomysł zorganizowania zawodów terenowych podczas XXIII Śląskiego Ponymeetu. Zawody organizuję wraz z Matjasem. Zasady zawodów: Każda drużyna może liczyć 4 osoby(w tym lider). Nazwa drużyny jest dobierana LOSOWO z określonej puli nazw. nie może być własna ze względu na klimaty Wietnamu. Każda dyscyplina może być powtórzona przez dana drużynę, w tym przypadku będzie wybierany lepszy wynik. Za zajęcie I miejsca w danej dyscyplinie dostaję się 4 punkty, II miejsce 3 punkty itd. Zadania dzielą się na następujące kategorie: Zręczność Siła Wytrzymałość Podczas zawodów będzie wam towarzyszyły utwory charakterystyczne dla lat 60 i 70. Mam nadzieje że ta koncepcja się wam spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Jak byłem w Wietnami to nie mieliśmy czasu na turnieje, tyle wiosek do spalenia, tak mało czasu. --- Jakiś opis co będziemy dokłądnie robić czy niespodzianka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Małe info mogę dać w następnym tygodniu, więc oczekujcie dalszych informacji Edytowano Maj 30, 2013 przez Suchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Będzie niespodzianka, powiem tylko że będzie dużo biegania, skakania, kombinowania, a nagrody będą zacne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się