Black Lighting Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Wtam, witam! W przerwie między pisaniem OM zdecydowałam się ubrać w słowa pomysł na fika, który od dawna chodził mi po głowie. Jest to mój pierwszy samodzielny fanfik, więc proszę dać mi fory. Opis: Czasem nie umiemy się pogodzić ze stratą wszystkiego. co ceniliśmy. Gdy panuje w nas gniew, chcemy tylko jednego - zemsty. Jak najgorszej śmierci dla tego, co sprowadził na nas nieszczęście... Zemsta jest rozkoszą bogów Z góry dziękuję za konstruktywną krytykę. PS Nie jestem pewna, czy fanfik jest na tyle mocny, żeby umieścić go w MLN, ale wolę nie ryzykować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Còż... Mało krwistych opisôw, no nie wiem czy komuś to przeszkadza ale za mało opisu oprawcy. Ale nie mam wiecej do zarzucenia. Ocena 7/10 za malo opisow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 bardzo ciekawe ale tak jak lis powiedział za mało opisów i jak dla mnie zbyt przewidywalne bo prawie od początku czułem że to będzie coś związanego z cupcakes dość miło się czytało więc 7/10 no i czekam na następne części o ile masz zamiar kontynuować tego fika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nie, nie będzie kontynuacji, to był tylko one-shot na rozluźnienie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponystoteles Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Dobry 6/10 szczególnie dla tego,że brat torturował własną siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Odkopuje! Niech świat ujrzy tego FF ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się