FlyOnFly Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) No Siemano Wpadlem na zalozenie tego tematu zeby pokazac wam (Przynajmniej tym ktorzy tego nie widzieli) beatbox na tłumaczu w google Wiec tak : 1.Wchodzimy w google tłumacz, 2.Wklejamy teskst: "pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk" (@Down Dzieki za info Obojetnie z jakiego na jaki tlumaczymy ) 3. Wciskamy opcje "Słuchaj", 4. Cieszymy sie z darmowego Beatboxu (Enjoy) Jezeli juz taki temat był lub nie potrzebnie zalozylem nowy to prosze ktoregos z Wielkich Avatarow o usuniecie go i powiadomienie mnie 3: Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez FlyOnFly Link do komentarza
Random Hunter Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 3. Jezyk z ktorego tlumaczymy ustawiamy na "Polski" , a jezyk na ktory tlumaczymy przestawiamy na "Niemiecki" ( Nie jestem pewien czy dziala na kazdym jezyku ale wydaje mi sie ze niema poszczegolnych efektow niz na innym niz niemiecki ) Na każdym języku działa Link do komentarza
FlyOnFly Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Na każdym języku działa Juz poprawione Dzieki za info 3: Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 I gdzie tu sens tematu? Mamy dyskutować na temat Twojego posta, w którym umieszczony jest ciąg znaków? 1 Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 rly? i tak to było już dawno temu omawiane w internetach ;-; Link do komentarza
FlyOnFly Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 W takmi razie przepraszam i prosze moda o usuniecie tematu Link do komentarza
Recommended Posts