kurczeblade Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Szeregowy nayan dash melduje, że dołączył d grupy gram w kolejnosci: -soldier -scout -pyro -medic -hevy -demoman -sniper a spyem nie gram bo nie umiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 FIRE BASS zaprawiony w boju heavy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctroll Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 adex13(Doctroll Ear rape)- Snajper do usług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Mogę grać czymkolwiek, chociaż trochę lamię... JESTEM ZIEMNIAKIEM Nick na steamie : 222olek222 W grze: [TWN]Your Mother @dawno nie grałem, ale wyrabiam szpiegiem, żołnierzem i medykiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Mój nick: obecnie Pinkamina Diane Pie, często KAŁOL (nazwa zależy od klasy, np. KAŁOL RZOŁNIERZ) Jadę free to play'ów soldem na podstawowym wyposażeniu (oczywiście strange). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts