BaniPunz Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Siemka, zakładam temat bo nie wieże, że nikt na tym forum nie słyszał o tej grze. Nie będę się zbytnio rozpisywał na temat jej fabuły itp. wszystko znajdziecie tutaj: http://cubeworld.com.pl/ Gra kosztuje 15 euro, czyli na nasze ok.60 zł, ale jak ktoś poprosi mogę mu wysłać link do piratki ;3 Mam też w zanadrzu serwer hamachi to tej gry, zainteresowanych zapraszam: id: mylittlecube1, mylittlecube2 i mylittlecube3 Hasło do wszystkich sieci to 123 Ip: 25.180.51.228 Robimy tam co chcemy, jedyną zasadą jest kultura :3 Edytowano Lipiec 7, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Wciągnęło mnie strasznie, gram godzinami... Właśnie szukałam jakiegoś serwera, więc dzie-dzienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Dlatego, że wielu ludzi wbijało serwer czasem crashuje więc przepraszam. Dorobiłem pokoje hamachi mylittlecube4, mylittlecube5 i mylittlecube6 hasło takie samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zagram z tobą :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 jak pobiorę to zagrą ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Możliwe że zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Wbiję 5-10 lvl postaci (żeby przez ten czas rozkminić ocb) i potem zagram z Tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Wbiję 5-10 lvl postaci (żeby przez ten czas rozkminić ocb) i potem zagram z Tobą Ojj... To ci trochę potrwa :DD. Daj nazwę skype na pw to ci wszystko wytłumaczę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 A ja mam problem z tą grą, myślałem że wszystko będzie dobrze...trach i jest kolejny błąd, może ktoś mi pomóc? A tu screen problemu ;-;http://i.imgur.com/9NluNDy.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Pobrałem, chwilę pograłem. Można w tej grze cokolwiek kopać? W ziemi lub w kamieniu? Można coś budować? Bo mi to na razie wygląda na lipne RPG sprzed 10 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Można w tej grze cokolwiek kopać? W ziemi lub w kamieniu? Można coś budować? tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 A ja mam problem z tą grą, myślałem że wszystko będzie dobrze...trach i jest kolejny błąd, może ktoś mi pomóc? A tu screen problemu ;-;http://i.imgur.com/9NluNDy.png Zaktualizuj bibliotekę Direct3D która jest odpowiedzialna za grafikę trójwymiarową. Znajdziesz ją w necie do pobrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Zaktualizuj bibliotekę Direct3D która jest odpowiedzialna za grafikę trójwymiarową. Znajdziesz ją w necie do pobrania. Już czaję o co chodzi, nie potrzebna już pomoc, nie każdy ma super kompa z Windowsem 7, ja mam z WinXP więc nie działa ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 To raczej chodzi o kartę graficzną (intel), a nie system. Spróbuj jeszcze tego: http://www.youtube.com/watch?v=Irk_R8KxkEs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Już czaję o co chodzi, nie potrzebna już pomoc, nie każdy ma super kompa z Windowsem 7, ja mam z WinXP więc nie działa ;-; Gra powinna bezproblemowo uruchamiać się na XP. Spróbuj tego: www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 (piszę na komórce nie wiem jak wstawić link więc po prostu wkleiłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Pobrałem, chwilę pograłem. Można w tej grze cokolwiek kopać? W ziemi lub w kamieniu? Można coś budować? Bo mi to na razie wygląda na lipne RPG sprzed 10 lat Nie zapominajmy, ze to dopiero Alpha ;3. A rpg sprzed 10 lat nie mialoby takiej grafiki :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Pobrałem, chwilę pograłem. Można w tej grze cokolwiek kopać? W ziemi lub w kamieniu? Można coś budować? Bo mi to na razie wygląda na lipne RPG sprzed 10 lat Można wysadzać niektóre bloki za pomocą bomb a budować będzie można ale to chyba dopiero w becie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Serwer jeszcze działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Mam problemy z komputerem, działa on max 4 godziny dziennie a przy serwerze pracowałby z jakieś 1,5 godziny. Gdy naprawię to zobaczymy, ale chwilowo nie. A, i jak już to będzie nowe ip, o czym poinformuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnek Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 U mnie się nie da wejść. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts