Nightsinger Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Wiem że troche wcześnie żeby o tym rozmawiać ale czy ktoś z was zastanawia się nad wyjazdem na Cristal Fair. Wyjazd nie jest taki drogi jak by się mogło wydawać, a samo wydarzenie będzie ogromne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Ja miałem jechać, ale wykupili wszystkie 80 eurówki D: 630 złotych teraz najtańszy bilet. Plus dodaj sobie wyjazd i powrót oraz nocleg ._. Tysiak idzie jak nic Jednak jeżeli po 19 września uda mi się zdobyć piniundze, to będę jechał no matter what Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Pan Neonowaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Kusicie, ja jestem na tak, kiedy jest ten Crystal Fair? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 http://puu.sh/3JQFX.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się