Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Tak, wiem, jest już temat o Pokach, i mam nadzieję, że nie naruszam zasad tworząc ten temat. Ale kto nie ryzykuje... wiadomo. Zasady w spoilerze.Do rzeczy. Przeglądając LPArchive znalazłem 4 "przejścia" Pokemonów (Crystal, Emerald, LG, i Platinum). Dlatego postanowiłem zająć się przejściem Platinum. I WY, drodzy userzy, mi w tym pomożecie. Jak? To banalnie proste. Chce usłyszeć wasze propozycje na przydomki. Tylko tyle. Będzie się to rozgrywało na "punkty" (stąd wzmianka o LPArchive i "tak jakby" w tytule), a pod koniec (dość daleki zresztą), pojawi się ranking najlepszych "nazywaczy". Jeszcze jedno. Nie ma ograniczonej liczby przydomków na jednego Poka. Z listy wybiorę jeden najlepszy. Gotowi? OBECNA LISTA POKÓW DO NAZWANIA: Buizel - wodny, samiec Staravia - normalny/latający, samiec Kadabra - psychiczny, samica Onix - skalny/ziemny, samiec Grotle - roślinny, samiec Luxio - elektryczny, samiec Machop - walczący, samiec Geodude - skalny/ziemny, samiec Budew - roślinny/trujący, samica Wurmple - robak, samiec Shellos - wodny, samiec, wersja West Bidoof - normalny, samiec Kricketot - robak, samiec Buneary - normalny, samica Cascoon - robak, samiec Hoothoot - normalny/latający, samica Chingling - psychiczny, samica Meditite - walczący/psychiczny, samica Bronzor - stalowy/psychiczny Burmy - robak, samiec Togepi - normalny, samiec Silcoon - robak, samica Zubat - trujący/latający, samiec Cherubi - roślinny, samica Gligar - ziemny/latający, samica Roselia - roślinny/trujący, samiec Ralts - psychiczny, samica Ponyta - ognisty, samica Brak pomysłów? Może coś bardziej 'wizualnego' pomoże: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_Pok%C3%A9mon_by_Sinnoh_Pok%C3%A9dex_number Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Dizzy (Fkks) Voltner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MamaLuigi Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Może nazwij Pokemona jak mój nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts