Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Chyba nie ma tu jeszcze takie tematu, a jak jest to mnie zastrzelcie xD No nic, dzisiaj znalazłam fajny filmik z udziałem naszych drogich muzykantek. Mam na myśli oczywiście Octavie i Vinyl. Śmieszna animacja. Polecam dla tych, którzy mają wolną chwilę i chcieliby coś obejrzeć na rozweselenie. <http://www.youtube.com/watch?v=Sh067YaFTTk> Podejrzewam, że sporo osób już to widziało. W końcu jakby nie patrzeć to jest to na kanale Mystherii22, a niej samej chyba nie trzeba przedstawiać. Lecz mimo wszystko wstawiłam i czekam na Wasze komentarze Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Przed chwilą obejrzałem to w angielskim, i właśnie trafiła się tłumaczona wersja wstawiona przez Ciebie. A tak ogólnie to najlepszy sposób na pobudkę. 100% WUBZ!!!!!! Edytowano Sierpień 7, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts