Gość Littlebart Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Witam, jako że poprzedni temat niestety został przeniesiony do archiwum, postanowiłem założyć nowy, gdzie będę umieszczał swoje wiersze na temat naszej egzystencji i nie tylko... Zaznaczam że jest to tylko amatorszczyzna i wszelkie negatywne opinie są nawet wskazane. Oczywiście wiersze są refleksyjne, więc sami sobie odpowiedzmy na pytania zawarte w nim, indywidualnie. "Pogoń" "Pogoń" Kukła, tancerz, marionetka Wciąż puszczana ta kasetka, Kto pociąga pas istnienia, Czy ja jestem? Czy mnie niema? W jakim celu egzystuję, Po co wręcz ja funkcjonuję? Czemu o wszystko się staram, Moim mikro światem jaram? Zwykły szarak, nic nie warty, Pieniądz tylko w życie wdarty. Czy coś dadzą mi miliony, Kiedy przyjdą na mnie plony...? Taka jest natura nasza, Forsa życie nam zagasza. Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Littlebart 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Nie powiem nawet przyjemnie się czyta. Sam pisze wiersze już od siedmiu lat i tak patrząc naprawdę mi się podoba. Są jednak błędy szczegółowe, lecz z czasem znikną. Też tak miałem. Tak czy owak jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts