Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witam Chciałam napisać ten temat, by i z Wami podzielić się pewnymi rzeczami Otóż, od już dłuższego czasu prowadzę na naszej klasie pewnego rodzaju muzyczny profil. Co na nim robię? Dzielę się tym co znajdę z pozostałymi bronies i pegasisters Już całkiem duża kolekcja kawałków się uzbierała ^^ Nie wiem dlaczego, ale dzieląc się tym co znajdę i tym samym pomagając innym odkryć nowości, których nie znali, czuję się spełniona Nasz fandom jest jednym z tych największych jakie istnieją i można w nim znaleźć multum twórczości, za którą osobiście przepadam. Właśnie dzisiaj postanowiłam oprócz profilu muzycznego, stworzyć i plastyczny, gdzie dzielę się artami, wektorami, tapetami itp. Ciekawskich, którym podoba się ten pomysł i chcą sami poodkrywać różne "smaczki" fandomu zapraszam na oba profile: 1) Muzyczny profil Octavi i Vinyl 2) Plastyczny profil Blossomforth Pewnie niektórych zawiodę mówiąc, że profil jest na portalu nasza-klasa, ale... no nic nie zrobię. Link do komentarza
DottyPony Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 O, całkiem fajny temacik Ja zaś prowadzę nowiuśkiego bloga o tematyce uniwersum Marvela. Szata graficzna nie zachęca, ale zbieram użytkowników https://marvelpolska.fora.pl Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Sporo mam zainteresowań. Obecnie najbardziej wciągnęłam się w MLP i Wiedźmina, ale poza tym jeszcze lubię anime i śmiało mogę nazwać się Otaku. Interesuję się też wszelkiego rodzaju zjawiskami paranormalnymi, głównie jednak duchami, zjawami i demonami. Uwielbiam fantastykę. Z bardziej przyziemnych tematów to mocno interesują mnie zwierzęta ich zwyczaje i zachowania. Lubię też poczytać, czasem coś narysować albo napisać. Link do komentarza
Alekseł Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Moja lista zainteresować jest długa na kilometr, ale takie główne to MLP, a poza tym jazda konna (którą uprawiam od siedmiu lat) oraz muzyka i jak na razie właśnie temu poświęcam się najbardziej i pracuję nad coverem "September" oraz nad Vlogiem o MLP i Brony-muzykach Link do komentarza
Recommended Posts