Foxy Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 ... Cześć. Foxface, z talentu tropiciel lisów, z zawodu nikt. Może mnie znacie; tak, dokładnie, jestem tym ryżym sukinkotem z Trottingham. Hn, skoro już namówiłem jedną osobę do tego, żeby zaczęła się choć trochę socjalizować to może i ja powinienem spróbować? Odpowiadanie na pytania brzmi całkiem nieźle na sam początek. Śmiało, można pytać o wszystko, z reguły nie gryzę. Z reguły. Link do komentarza
Foxy Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Tropiciel lisów? A czemu taka specjalizacja? Bo taki jest mój talent? Nie ma za tym jakiejś wielkiej historii, kiedyś, gdy byłem u ciotki Ratpaw udało mi się wytropić lisy, które porywały jej kurczaki. Okazało się, że tropienie jest właśnie moim talentem... A może to jednak chodzi o zupełnie coś innego? Niektórzy twierdzą, że lisi pyszczek na moim boku reprezentuje przebiegłość. Tak naprawdę sam do końca nie jestem pewien. Link do komentarza
emili878 Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Hejooo :3 1 Miałeś może jakieś zwierzątko? 2 Ulubione jedzenie 3 Czemu Oreo ;-; 4 Czy ktoś Ci powiedział kiedyś, że za dużo śpisz? Reszta pytań od mojej kochaniutkiej Aureoli 1 Zdarzyło Ci się zabijać? 2 Jesteś jednorożcem, więc czy używasz magii? Link do komentarza
Applejuice Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 What does the fox say? Link do komentarza
Recommended Posts