Kxsu Kxreq Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Zachęcam do czytania tego komiksu autorstwa Edowaado. Mnie i Lyr'owi bardzo przypadł do gustu. Kto wie, może nawet spodoba się BonBon Komiks o tym, Jak poznałam Doctora, jego przygodach z moich udziałem. Pokonaliśmy razem wiele niebezpieczeństw, jak Vashta Nerada czy CyberPonies. Może nawet poznałam ludzi? Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie CHAPTER 1. Doctor Whooves-This Is Where It Gets Complicated Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 2. Doctor Whooves - From another world Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 3. Doctor Whooves - Spending Time Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 4. Doctor Whooves - Rise of the Cyber Pony Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 5. Doctor Whooves - Upgrade Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5, Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 6. Doctor Whooves - The Games Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 7. Doctor Whooves - Fall Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 8. Doctor Whooves - Twists and Turns Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Część 8. Część 9. Część 10. Część 11. Zakończenie CHAPTER 9. Doctor Whooves - End Game Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 10. Doctor Whooves - New Skin Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Zakończenie CHAPTER 11. Doctor Whooves - Rebirth Tutaj pojawi się opis rozdziału Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Część 8. Część 9. Część 10. Część 11. Zakończenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts