osa21c Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dzisiejszy poradnik w formie wideo! Pierwszy raz tak robię, więc proszę o wyrozumiałość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 A u mnie tam na górze nie ma zasilacza i co ja teraz mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 1. Laptop? 2. Czasami jest na dole obudowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 2. Czasami jest na dole obudowy. Tototo, Trzeba wspomnieć by w filmiku bo może jakiś ktoś nieogarnięty nie ogarnie I przy okazji polecam nagrywać czymś lepszym niż telefon bo... No cóż, ciężko się to ogląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Tototo, Trzeba wspomnieć by w filmiku bo może jakiś ktoś nieogarnięty nie ogarnie I przy okazji polecam nagrywać czymś lepszym niż telefon bo... No cóż, ciężko się to ogląda. Jakbym miał.... mam jeszcze aparat na klisze. Wolisz żebym nim to robił? EDIT: Adnotacja na temat położenia zasilacza dodana. Edytowano Październik 19, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts