Yoghul Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Chciałbym się dowiedzieć co o moich malowidłach sądzą użytkownicy tego forum Oceniajcie zgodnie z prawdą, nie oszczędzajcie mnie, każda negatywna ocena motywuje mnie do pracy ! Tutaj praca którą podesłałem na konkurs, ale z powodu niewielkiej ilości czasu( zobaczyłem ogłoszenie dopiero 28. wieczorem ! ), nie wyszło to zbyt ciekawie( przynajmniej moim zdaniem ). Przesyłam ją tu ponieważ uważam, że nie mam szans w konkursie. **UPDATE** Nic szczególnego, po prostu szkic, ale rysowałem go w nocy, i zostawiłem na biurku.Z rana starsza zobaczyła i spytała "Po co ci takie kucyki dla dzieci? ". Byłem zmęczony po nocy noł lajfienia więc nie odpowiedziałem , po prostu zasnąłem. Sądzę, że czas przyznać się do kucyków starszym. Zawsze szybciej znajdę się na meecie. Co o tym sądzicie ? http://bronyyogi.deviantart.com/art/Untitled-411587501?ga_submit_new=10%253A1383599908 Edytowano Listopad 4, 2013 przez Brony_Yogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Linie konturów rób dokładniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Pinkie - za długa szyja. Applejack - Za duży tyłek... Nawet ładnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoghul Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Obejrzałem prace innych użytkowników i widzę, że moje po prostu nie dorównują tamtym Narazie nie będę nic wrzucał, chyba że coś ciekawego mi wyjdzie. Dzięki za porady btw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Trzymamy kciuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoghul Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 http://bronyyogi.deviantart.com/art/Untitled-411587501?ga_submit_new=10%253A1383599908 Narazie nie będę rysował znowu kilka dni, więc wrzucam taki oto szkic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts