Nishi Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) No więc coś tam zaczynam się bawić w GIMPie i oto pierwszy efekt mojej pracy A to drugie podejście z flagą Mam w planach zrobienia czegoś podobnego tylko z emblematem Podmieńców. A jeśli na święta dostanę tablet to może nawet pojawią się jakieś koślawo narysowane kuce XP Edytowano Listopad 12, 2013 przez Nishi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ładniutkie Druga flaga pewnie ma więcej twojej inwencji twórczej, chociaż pierwsza też jest nie zła. Sam pomysł drugiej jest bardzo ciekawy, i chociaż żaden ze mnie krytyk, to powiem że bardzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Jako że była przemiera 4 sezonu, to walnąłem flagę Twilicorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 GIMP to bardzo dobry wybór . Sama z niego korzystam . Rysować kuce da się nawet myszką, lub padem w lapku ( koleżanka tak rysa ) i efekt też jest niezły. Sama na początku korzystałam z myszki ( jakieś 2 lata ) i przyznam, że myszka i tablet to duża różnica, ale tylko w tym, że na tablecie szybciej osiągniesz dany efekt niż myszą ( niektórzy twierdzą, że się nie da, ale z doświadczenia wiem, że da ) . Ryski fajne, ale jednak czekam z niecierpliwością na kucyka . Jakbyś chciał jakieś rady co do GIMP'a to pisz, z chęcią pomogę, a używam go od dobrych 3 lat i wydaje mi się, że znam jak własną kieszeń :3 . P.S. Zapraszam na mój wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts