.:CherryAlice:. Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Tu nic nigdy nie było TEMAT ZAMKNIĘTY, BO NIE CHCE MI SIĘ RYSOWAĆ Edytowano Grudzień 13, 2013 przez CherryFox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Twój kucyk strasznie kojarzy mi się z Vile Raven... . Przypadek? Ten świat jest aż tak mały? Tak czy owak postać fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Twój kucyk strasznie kojarzy mi się z Vile Raven... . Przypadek? Ten świat jest aż tak mały? Tak czy owak postać fajna. Dlaczego? Widziałam jej OC i nie są w niczym podobne z wyjątkiem koloru włosów ._. Nie porównuj tak więcej.. Jeszcze by mnie ktoś oskarżył o to, iż kopiuje :/ A wtedy byłaby dość nieprzyjemna sytuacja.. Możliwe, iż zmienię to wszystko w najbliższym czasie by nikomu się nie kojarzyło. Albo całą OC.. Mniejsza z tym. W każdym razie dziękuję za komplement, a obrazek zostaje usunięty Edytowano Listopad 29, 2013 przez CherryFox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts