Chrysia Krysia Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Tutaj wasza kochana Derpy będzie odpowiadać, bo będzie przejrzyście. - Ale najpierw daj muffine - Nie - DAJ - masz: - Mniam, piszcie w "Zapytaj Derpy" ale spodziewajcie się odpowiedzi tutaj. Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 - W jaki sposób otrzymałaś swój dział? - Ale zazdroszczę twojej opiekunce - Lubisz Daring Do? - Jak się czujesz na liście moich ulubionych klaczy? - HUG? - Czy to prawda, że twój zwierzak to brązowy króliczek o imieniu Księżniczka Celestia, tak jak było w pewnej animacji? 1. Nie wiem, Admini się zgodzili bo Chrysia miała ciekawe pomysły.... - Tak to prawda! - Daj muffina! - 2. Hehe, dziękuję. 3. Tak! A.... Kto to? - To jest ten kucyk w tych książkach co ci czytam.... - Aha... To lubię! - ech... 4. Wspaniale! Znalazl się ktoś, kto mnie lubi! - A ja?! - Lubisz mnie? - Tak.... Raczej? - YaY - Nie jestes Fluttershy... - Dobra, następne pytanie! 5. Zawsze i Wszędzie! 6.Tak, tylko mam też trzy motylki... Księżniczka Celestia! - Dziwne imię ale Ok... - Nie podoba ci się? -Podoba... - Już myślałam... 7. Koniec pytań! Szkoda... Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Yay witaj Derpy ^^ Mam do cb kilka pytań :3 1 Jak zdobyłaś swój znaczek ? 2. czytasz jakieś książki ? 3 Masz jakieś zwiezątko ? Jeśli tak to jakie i jak ma na imię :3 4. Masz jakieś rodzeństwo ? 5 Przytulisz ? Z góry dzięki za odpowiedzi :3 1. Nie pamiętam, wszyscy mi namieszali w głowie, aż zapomniałam, ale gdy jeszcze nie miałam zeza, to bańki mnie uratowały :3 -Nie, to nie bylo tak.... -Cicho, ja tu jestem Derpy...Chyba że są dwie :O - Echm... 2. Dużo, czytam dużo o Daring Do! - Ja ci je czytam... - Nie ważne. 3. Mam króliczka księżniczkę Celestie.... - Mhm. 4. Nie - Ale Derpy mówiła mi że chcia... - Cicho, to tajemnica... - No dobra... 5. 6. Nie ma pytania. - To po co odpowiadasz? - Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 Witom Cię Derpy. 1. dlaczego akurat bubble (bańki) są twoim przeznaczeniem? 2. znasz Fluffle puff? 1. Nie wiem, są i już =P - Odpowiedz normalnie... - Odpowiadam, cicho, bo wymusze od ciebie muffina 2. Znam! Lubie ją bardzo! Puszczamy razem bańki... - To tyle. - Nie, daje huga - Echm... Hej Derpy jak się miewasz? Twój zez tylko dodaje Ci uroku, wiesz? Jak Ci idzie praca? Cieszysz się, że dostałaś swój dział? Hug? 1. Dobrze, właśnie jem muffina, a ty? - Nie możesz się o to pytać Derpy.... - No dobrze... 2. Dzięki ^^ - Każdy to wie :> - Serio? - Tak... 3. Dobrze, ale te listy są czasem ciężkie... - I mówi to kucyk który nosi 3 kg muffinek :/ - Ale te listy są ciężkie! - Ta... 4. Pewnie, tylko wszyscy czepiaja się mojej opiekunki :< 5. ZAWSZE! Czy lubisz jak twoja opiekunka ci czyta ? Ulubiona ksiazka/historyjka Wolisz dzien czy noc ? Tia czy Luna ? Kto jest twoim przyjacielem ? Ps dzieki za hug :3 1. Pewnie! tylko czasem usypiam.... - Usypiasz bo obżerasz się muffinami! - Są takie smaczne... 2. Daring Do! Chyba - No to chyba czy napewno? - Tak! - To kolejne pyta.... - Nie! - Co nie? - Nie wiem 3. Noc, bańki w świetle księżyca są bardziej widoczne - Ahaaa..... 4. Tia! Kto to Tia? - Celestia.... - Tia! Łiii... - Ech... 5. Fluffle Puff! - A ja?! - Cicho, lubię jeszcze muffiny ^^ 6. Koniec Pytań! 1. Którą klacz z mane 6 lubisz najbardziej? 2. Jakiego użytkownika lubisz najbardziej oprócz swojej opiekunki? 3. Masz jakąś ciocię? 4. A kuzynów? 5. Jeśli musiałabyś oddać swój znaczek, na jaki byś go wymieniła? 1. Pinkie Pie! - Myślałam że... - Pinkie Pie!! - Hmm.. No ok... 2. Rainbow Dash ; ) - Czemu? - Bo to ona wprowadziła w życie ten dział ^^ (i dała mi muffine &_&) - Ahm... 3. Nie 4. Nie, ale mam przyszywana kuzynkę Fluffle Puff ^^ 5. Na muffine, o taką: - muffine? - Tak *-* Hej Derpy to znowu ja tym razem z dość (nie)typowym pytaniem. Mianowicie: Wiesz, okazało się, że mam muffinkę. Chcesz? Chętnie zrobię sobie klona i jeszcze jednego i zrealizuję moje plany podbicia świata za pomocą muffinek, ale to tajemnica. Buhahahahaha! No doobra... Co dobra? Muffina? *O* Ukradnę ci ją..... Hejka Derpy Po pierwsze primo - mogę babeczkę? Po drugie primo - czy to prawda że zwiedzasz galaktykę z Doktorem? Po trzecie primo - czemu jesteś tak słodka? Primo: Babeczkę tak, ale muffinki nie dam... Priom 2: Czasem wymykam się od Kryśki i ją zwiedzamy *-* - ... - Oj Porim 3: Bo lubię muffinki.... Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj Derpy! Po pierwsze chcę ci powiedzieć, że jestem twoją wielką fanką :3 , ale mniejsza... Przejdźmy do pytań... 1. Jesteś asystentką Doctora Whooves'a, no nie? 2. Kochasz go? 3. Muffinka dla ciebie :3 1. Oczywiście! - Odpowiadaj Tak, nie - Nie, Tak - Ech... Nie o to mi chodziło... - Tak? - chodziło mi o to że jak.... - Cicho, następne pytanie! 2. Tak, Nie - Tak czy Nie? - Tak i Nie, to tajemnica... - Uuu... czyli Tak... - Nie i Tak 3. Mniam, mniam, dziekuję... To jest... To... Nie do opisania.... Jestem szczęśliwa z tego daru.... Dziękuję... Link do komentarza
Recommended Posts