Camed Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cześć! Mam problem, gdyż wariuje mi TF2 Internet działa ładnie, elegancko. Nic nie przerywa itd. Jednak mój TF2 nie chce się połączyć z serwerem przedmiotów, jak napisałem wyżej. A gra z domyślnymi lekko mówiąc mi się nie widzi. Wyłączałem Skype'a, GG, Przeglądarkę, Firewall'a itd. Restartowałem Steam'a... NIC. Może ktoś z was też taki miał? Liczę na pomoc :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Czy to dzieje Ci się zawsze? Bo też mam taki problem jak wchodzę to Loadout ładuje się z minutę lub kilka, ale to jest zależne czy serwery na jakich stoi bot z itemami działają, serwery steama bardzo często padają, ale jak u Ciebie tak jest zawsze i ciągle, nie wiem co jest przyczyną, serwery nie chcą zaraegować i połączyć twojego konta z ekwipunkiem? Tak często też mi się dzieje w trade'ach, bardzo często. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Często tak mam, serwery Steam niestety mają swoje humory. Jak naprawić? Czasem reset Steama pomaga, innym razem niestety trzeba czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zmień serwer. Jeżeli nie pomoże to tak jak kolega wyżej napisał - restart Steam. W przeciwnym wypadku pozostaje czekać aż Gabenetwork przestanie świrować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts