Ganz Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Witajcie, od lutego/marca dostaję samochód (Škoda Felicia). Potrzebuję pomocy w wyborze sprzętu, a w sumie radioodtwarzacza i głośników. Mianowice mam 300-320 zeta na to przeznaczone. Wiem, mało, ale trudno. Radioodtwarzacz namierzyłem taki: http://allegro.pl/kenwood-kdc-4051ur-kdc-4051ug-super-oferta-sklepfv-i3840808760.html Wymagam od takiego odtwarzania płyt CD Audio, CD MP3 oraz USB. W sumie tyle, wiadomo, radio i inne standardowe pierdoły. Głośniki? I tu właśnie pytanie - jakie? Nie znam rozmiarów, ale czytałem, że do przodu i tyłu wchodzą 130. Wiadomo, iż mam mało pieniędzy na to przeznaczonych, więc chcę głośniki tylko na przód. U mnie w Media Expercie są jakieś Pioneery (mam duże zaufanie do tej firmy) za 70 i 90 zeta. Nie wiem tylko, jakiej średnicy, więc czekam również na propozycje głośników. Na tył walnę jakieś Pionjany czy jak to się tam pisze Chińskie gówno, ale będzie grać. A więc... Liczę na waszą pomoc Link do komentarza
Recommended Posts