GoForGold Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Witajcie! W tym temacie możecie dyskutować, chwalić, krytykować pracę awatara... czyli moją. Jestem otwarty zarówno na krytykę jak i propozycje. Pamiętajcie jednak, fajnie byłoby gdybyście nieco rozwinęli swoją wypowiedź. Naprawdę trudno poprawić się czytając opinię typu: -Jesteś lipnym awatarem! -Dlaczego tak sądzisz? -Bo tak. Tak więc zapraszam do komentowania, mówienia co się wam podoba lub nie podoba. Mile widziane sugestie i pomysły w odpowiednim temacie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Zacznę pierwsza Co prawda od niedawna jesteś avatarem, ale mimo to już mogę ocenić Twoją pracę. Według mnie jest bardzo dobrze (a pamiętam jak mi pisałeś, że się nie uda i takie tam :< Ty kamco!). Ładnie, wątki uporządkowane. Jedyne do czego się mogę przyczepić to to, że wątek "wyżal się" jest tu, a nie w off-topie. Wolałam go tam, bo wg mnie to był temat dość uniwersalny w dziale ogólnym i przez to łatwiej było tam trafić nie tylko jeśli chodzi o lokalizację na forum. Łatwiej też chyba było trafić do userów. Chociaż tu też nie jest źle. Grunt, by wątek był kontrolowany, a skoro tutaj ma lepszą "opiekę" to ok. Nie będę mieć zastrzeżeń. Podoba mi się zabawa "Napisz epitafium". Jest bardzo kreatywna. Liczę na więcej takich zabaw. Mógłbyś tutaj kiedyś spróbować z "mafią", o której gadaliśmy. Ciekawa jestem jakby to wyszło i czy w ogóle by się przyjęło wśród userów. Chętnie zaglądam do samotni (chyba ostatnio najczęściej zaglądam tu i do off-topu, czasem zajrzę też do FS). Ogólnie- jest fajnie. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Powodzenia na nowej drodze życia w samotni Pinkameny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts