Nishi Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Imię: Snigurka Wiek: Taki jak Fluttershy Rasa: Jednorożec Wygląd: Opis postaci (to jeszcze zmieni, to co jest teraz tutaj było pisane na szybko, tylko po to żeby coś było xP): Snigurka zawsze lubiła zimę i śnieg. Jako mała klaczka, zawsze chciała umieć wywoływać zimę na zawołanie. Dlatego też, kiedy pewnego dnia znalazła książkę na temat Magii Lodu, czytała ją tak długo, aż znała ją na pamięć. Ten rodzaj czarów stał się jej specjalnością. Swój Uroczy znaczek, płatek śniegu, zdobyła, gdy udało jej się opanować zaklęcie, pozwalające na stworzenie małej chmury śniegowej. Jej imię po rosyjsku oznacza "Śnieżna panna" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Jest śliczna ^^ szoda, że nam nie wywołała zimy w tym roku.. xD mam pytanie: skąd pomysł na taką OC?Jest śliczna ^^ szoda, że nam nie wywołała zimy w tym roku.. xD mam pytanie: skąd pomysł na taką OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Wpadł mi w sumie tak że tak powiem z kosmosu xD Siedziałem i nagle wpadł mi taki pomysł :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Aha to fajnie. Pomysł z miejsca wyczyn wielki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Opis tl;dr Ale wygląda fajnie, Nie do derp. Tak na serio to róg wyrasta z włosów. Ale to tyle, ogólnie spoko, 9/11 polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Róg wyrasta skąd chce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Ten gradient w grzywie mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się