Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 To jest czarna magia, jak możesz rysować tak dobrze? BĄDŹ MOJĄ KRÓLOWĄ!!! A tak na poważnie: Dobre rysunki, polecam kupić tablet graficzny (firmy Wacom a co?!) i na nim również trochę rysować Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 To jest czarna magia, jak możesz rysować tak dobrze? BĄDŹ MOJĄ KRÓLOWĄ!!! A tak na poważnie: Dobre rysunki, polecam kupić tablet graficzny (firmy Wacom a co?!) i na nim również trochę rysować Pozdrawiam. Dobrze. Ale tak dla przypomnienia to jeden z pierwszych rysunków: https://lh4.googleusercontent.com/-Eo2Pr8TN_CY/Uo5paF092YI/AAAAAAAAA54/gYU2lmeJQWI/w415-h553-no/20131121_170836.jpg Śliczny, prawda ? Zgłosiłam swoją pracę na jeden z forumowych konkursów. W planach mam dodanie jednego gotowego rysunku. Jestem w trakcie rysowania kolejnego który mozolnie zbliża się ku końcowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 Moja ponyfikacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Na dworze zimno a ja mam nowego OC w nowym stylu ^^. Dostałam na święta tablet graficzny dlatego możecie się spodziewać że wkrótce powstanie temat z moimi digitalowymi pracami. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Aktywność w tym temacie, bardzo ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się