FlutterRoseDub Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Będę tu wstawiała moje kucykowe prace, zapraszam do oceniania. Moja pierwsza praca to będzie zefirek Fluttershy ^^ Obrazek jest jeszcze obrobiany przeze mnie w programie graficznym. Niedługo wstawię zdjęcie. Fluttershy w wersji zefirka już powstała ) (plik załączony) Gdy odstęp pomiędzy postami jest mniejszy jak 24h, używamy opcji edytuj~Cuddly doggy Edytowano Maj 30, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Trochę tak, no ten, nie widać... No, nie widać jej. W sensie, jest sama sylwetka. Nie da się wyróżnić pyszczka, kopytek, wszystko jest zlane. Oko jest niestarannie pokolorowane, skrzedełka są bardzo nie-breezie (one miały owadzie skrzydełka, o wyraźnych konturach, nie takie postrzępione jak na tym rysunku). Kwiaty... Coś w sobie mają, ale trudno to docenić przez to, że są takie niewyraźne. Cieniowania brak. Generalnie cała praca sprawia wrażenie bardzo niestarannie wykonanej, kontury są niewyraźne, generalnie wszystko jest niewyraźne, rozmazane. Z plusów: kolory są ładne. I te odblaski na kwiatku po lewej. Kilka pytań: Tło to jakieś zdjęcie? W jakim programie rysowana praca? Tablet czy mysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 No, zawsze jakieś zaczęcie Teraz wiem, co mi jeszcze nie wychodzi Tło robiłam sama, nazwy programu nie pamiętam ale chyba w nazwie było ,,draw'', zrobiona na tablecie, a następnie dokończona w edytorze zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts