Kamiiru Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Witam. Mam do was takie małe pytanie od wczoraj gram w My Little Investigations , doszedłem od wejścia do Ponyville i mam problem ,zatrzymałem się na rozmowie z Applebloom , i mam porównać 2 dowody z 3 że sobą i za każdym razem Twilight mówi mi że to nie ma sensu . Nie wiem co dalej zrobić może ktoś z was w to grał i wie? Z góry dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Byłeś z kapą Apple Bloom u Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Gdy Apple Bloom zacznie mówić, że na pewno nie była nigdzie przy Carousel Bontique ("I certainly never went anywhere near the Carousel Boutique! No sirree!") jako dowód musisz przedstawić ten płaszcz Znaczkowej Ligi. A potem gdy znów zacznie się wybieranie gdy Twi powie "*sigh* Apple Bloom, I think I know why you're not talking..." wybierz profil Scootaloo. Proste ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Ktoś w to grał? WOW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tak, przeszedłem całą grę z 2 tygodnie temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts