Sajback Gray Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Postanowiłem nareszcie opublikować początek fic'a nad którym pracuję i myślę już od dłuższego czasu. Opowiada on o dziejach Equestrii i o tym jak została stworzona. Jest to historia upadłych bóstw tej krainy, które z biegiem lat straciły swoją boskość i zostały strącone z nieboskłonu na ziemię. Każdy rozdział opowiada przebieg wydarzeń oczami innego "Anioła". Na sam początek mam skończony prolog. Mam nadzieję że wam się spodoba, a niedługo ukończę pierwszy rozdział. Za korektę dziękuję mało znanemu użytkownikowi Johnny. Zapraszam do lektury. Prolog 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) No, zobaczmy... EDIT No zapowiada się ciekawie. Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez arent7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ten epicki art zmusil mnie do przeczytania.Jak na razie zapowiada sie ciekawie, z niecierpliwoscia czekam na kontynuacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Niezłe, szkoda tylko, że prolog trochę taki krótki. No i ściana tekstu. Ale tak to jest spoko. Mam nadzieje, że będę mógł się złapać kolejnej historii, aby ją śledzić z upartą ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Gdyby nie małe błędy w prologu tym co jest uważałbym za najlepszy prolog jaki czytałem. Mam nadzieję, że nie zmarnujesz tego opowiadania, ponieważ opracowywanie tego typu opowiadań jest jak stąpanie po cienkim lodzie. Chodzi mi o przeszłość. Ciężko bowiem tak napisać coś co kiedyś mogło być. Prolog zapowiada całkiem ciekawe rozwiązanie o podziale kucyków. Nie zmarnuj tego opowiadania, a możesz być pewny, że parę osób uszczęśliwisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Dziękuję wam za ciepłe słowa odnośnie mojej produkcji. Dzięki wam na pewno nie oleję mojego dzieła i nie pójdę na kebaba. Postaram się pisać systematycznie w bibliotece (bo brak kompa) i już niedługo wypuszczę pierwszy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Mam taką nadzieję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się