FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Witajcie! Zapytajcie się Wildfire, najbardziej... agresywnej klaczki która potrafi swoim wzrokiem zrobić tak, by światła na drodze się zapalily? - CO?! - Nic, nic. A więc, pytajcie. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 KOLORÓW MOGĄ UŻYWAĆ TYLKO... KOLOROWI. Moderatorzy, Inkwizycja, Administratorzy itp. Pytania: 1. Masz jakieś zwierzątko? 2. Ile masz lat? 3. Ulubiony kolor? To na razie tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Cześć Wildfire, jak tam Twoje Subaru? Jakieś nowe części ostatnio zakupiłaś? Dużo, po ostatnim incydencie, że akurat ktoś mnie wnerwił i po prostu walnęłam go moim samochodem. Wiem , że to niemożliwe, ale po prostu mam siłę. - Co się na mnie patrzysz? - A nic.... KOLORÓW MOGĄ UŻYWAĆ TYLKO... KOLOROWI. Moderatorzy, Inkwizycja, Administratorzy itp. Pytania: 1. Masz jakieś zwierzątko? 2. Ile masz lat? 3. Ulubiony kolor? To na razie tyle. 1. Nie mam, bo zwierzęta tylko niszczą dom. - Nie prawda. - A ty siedź cicho. 2. Jestem na tyle dorosła, czyli mam 21 lat. 3 . Brązowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Czy słyszałaś już utwór, który stworzyli o Tobie Silva Hound i Mando Pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Czy słyszałaś już utwór, który stworzyli o Tobie Silva Hound i Mando Pony? Nie słyszałam tego ale bardzo mi się podoba. Nie wiedziałam że ktoś może się interesować takim zwykłym pegazem jak ja. - Taa, na pewno. Nie jesteś norma.... - Cicho bądź. Nic we mnie nie jest nienormalnego. - Dowody nie kłamią : Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts