Czaroslaw Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Cześć, jestem Czarek i mam 16 lat. Fanem Poniaczy jestem dopiero od miesiąca, aczkolwiek styczność z tym serialem oraz Bronymi miałem już 3 lata temu. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaroslaw Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Nie interesowało mnie to wtedy za bardzo. Nawet niedawno miałem taki okres hejtowania kucy ale z ciekawości poszukałem jakichś informacji na ich temat, potem natknąłem się na przeróbki, fanarty aż w końcu postanowiłem wziąć się za oryginalny serial, który mi się spodobał na tyle, że zostałem fanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Hejka! - ulubiony kolor. - 3 ulubione zwierzaki. - lubisz szopy pracze? - lubisz wilki ? - lubisz smoki? to tyle, miłego pobytu na forumię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaroslaw Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 1. Zielony i czarny 2. Ze zwierząt domowych lubię jedynie psy. 3. Nie. 4. Ciężko powiedzieć, ale chyba tak. 5. Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Siema! Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Witam, mam nadzieję, że w fandomie spędzisz wspaniały czas. Ode mnie jest tylko jedno pytanie: Jakiej muzyki słuchasz? Swoją drogę polecam zagłębienie się w muzykę fandomową, w fandomie jest mnóstwo utalentowanych muzyków, których należy odkryć. Niezależnie od tego, jakiej muzyki słuchasz, zawsze znajdziesz coś dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaroslaw Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 @Radmor Z Kalisza. @4Bass Lubię klasyki rocka. Ze współczesnej muzyki upodobałem sobie elektroniczną. Co do fandomowej muzyki, zapoznałem się z kilkoma coverami, ale jakoś specjalnie się jeszcze nie zagłębiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Okres hejtowania? Sporo tutaj ludzi, którzy przez taki przechodzili. Nie mniej witam serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Uuu z Kalisza! Niedaleko mnie ;> Życze miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się