FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Przepraszam, że pytam lub może złamałam jedną zasadę z regulaminu, ale mnie tak korci, żeby się zapytać. Jak dostać inną grupę? No bo na początku ma się grupę Bronies. A chciałam się zapytać, czy przez jakąś ilość postów można być w innej grupie czy trzeba się zapytać o to admina. Jeśli nic nie można zrobić, i po prostu dalej będę w grupie Bronies, to nic nie szkodzi, chociaż nie jestem Brony tylko dziewczynką, która ogląda MLP. A więc czekam na mądrą odpowiedź. Link do komentarza
Bester Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 (edytowany) Był już taki temat: http://mlppolska.pl/watek/10677-jak-otrzymac-tytu%C5%82-kogos-tam/#entry557137 Zamykam. Trzeba się udzielać, bądź zostać opiekunem jednego z działów. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Edytowano Lipiec 19, 2014 przez Draques Link do komentarza
Skysplit Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Grupa Brony to po prostu grupa użytkowników. Żeby mieć inną ktoś z administracji musiałby Ci ją przydzielić, acz wiąże się to, zazwyczaj, ze stanowiskiem moderatora/avatara/regenta. Możesz natomiast(co już zrobiłaś ) zmieniać swoje tytuły(rangi) - i to one zmieniają się wraz z ilością postów. Ranga jest reprezentowana przez ilość kropeczek pod nazwą grupy(w Twoim przypadku jedna kropeczka pod "Brony") @Edit HUE, Darques mnie wyprzedził xD Link do komentarza
Recommended Posts