Nawias Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Mam nadzieję, że ktoś pamięta te czasy oraz Big Maca w roli fotografa: Odkryj ukrytą treść Uwaga! Post zawiera bardzo dużo obrazków. Przeglądanie niezalecane na urządzeniach mobilnych oraz komputerach ze słabym łączem internetowym. W tym wypadku zalecam wejście na stronę albumu. Kolekcja Twilight Sparkle (została wykonania na żądanie jedynej klientki): Odkryj ukrytą treść Randomowe fotki z serwera: Odkryj ukrytą treść Widokówki z serwera: Odkryj ukrytą treść Dwie fotki zbiorowe (do których przystawialiśmy się dobrych parę razy, akurat minecraft mi zaczął crashować): Odkryj ukrytą treść Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Dzięki za zgromadzenie zdjęć w jednym miejscu, Nawias. Przydadzą się do mojej kolekcji (od graczy zebrałem łącznie ponad trzysta...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts