Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 UWAGA! Zmiana całego regulaminu. Odtąd w tym temacie będą pokazywały się godziny spodka w SL. Zobaczcie pierwszy post! Następne spotkanie w Niedzielę o 16.00. Czekamy na nowych do godziny 16.30, potem ruszamy w świat. Zachęcam do wzięcia udziału w tym spotkaniu, to nic nie kosztuje. Zdjęcie z ostatniego spotkania: loool kuuuceee Pograłabym, ale chyba mam za dużo syfu na kompach, a więc nie da rady :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja bym mógł dołączyć, ale teraz nie wiem, czy to ma sens ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja bym mógł dołączyć, ale teraz nie wiem, czy to ma sens ;/ "What's the fun in making sense?" - Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Dla mnie to ma sens spotkania przyjaciół w SL. Ja bym wbijał na każdego ponymeeta ale mam za słaby PC na te gre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Chodziło mi o to, czy ktoś będzie jeszcze na tych ponymeetach, bo jeśli teraz by się zjawiły tak z 5 osób, to może się ja też zjawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts