Bass Destiny Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Witam, czy wśród naszego grona są osoby grające lub zbierające karty MTG ? Jeśli tak to prosił bym o doradzenie mi które protektory się bardziej opłaca kupić i które są lepszej jakości. Myślę nad tymi: http://www.planeswalker.pl/protektory-my-little-pony-vinyl-scratch-dj-pony-65szt-opakowaniu-p-30139.html http://www.planeswalker.pl/protektory-do-kart-czarne-mtg-ultimate-mayday-games-80-sztuk-p-30145.html Oczywiście nie kończymy na tym, Post będzie dotyczył ogółem MTG Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Dużo hajsu trzeba wydać aby mieć jakieś fajne karty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Październik 20, 2014 Autor Share Napisano Październik 20, 2014 Zależy, najpierw musisz mieć kogoś z kim byś chciał grać, jeśli chcesz mieć talię dla bardziej zaawansowanych to nawet z 400zł za talię potrafią dać. Ale tak na początek to z 50-70zł i masz nawet pare talii. A z racji tego, że to najpopularniejsza karcianka na świecie to łatwo też sprzedać niepotrzebne kartyPolecam Toolkit'a 65zł i możesz nawet zarobić jak ci wydropi z boosterów jakiś foil rare (rzadka, foliowana karta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Kupuj protektory z Vinyl Co do kart, to wcale nie musisz mieć najnowszych. Odkupiłem za śmieszną cenę talię kart od kolegi i czasem gramy razem. Jeśli chcesz grać w jakichś klubach, czy jeździć na zawody, to zakupienie nowych kart będzie podstawą. Na początek, jak to zauważył @Bass_Destiny, dobry będzie jakiś toolkit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Październik 21, 2014 Autor Share Napisano Październik 21, 2014 Anekito, jaką talią grasz i co ma na celu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts