timber Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 No cześć Jako że głosowaliście na powrót Akademii Wonderbolts, dostaniecie ją ode mnie. Jako że nie wiem gdzie w Archiwum mogę znaleźć subforum Akademii, piszę regulamin na nowo, mając nadzieję że wszyscy się do niego przystosują. Zasady najważniejsze 1 - Mistrz Gry zawsze ma racje 2 - Nawet jeśli Mistrz Gry nie ma racji to [patrz punkt pierwszy] 3 - Nie kierujemy postaciami innych ani tym bardziej Mistrzem Gry 4 - Bez clopów ani gore, ani rasizmu, ani urażania Mistrza Gry 5 - Mistrz Gry może robić wszystko. 6 - Kiedy Mistrz Gry patrzy w niebo chmury zaczynają płakać A na serio... Dziesięć Siedem przykazań Akademii Wonderbolts 1 - Szanujemy postacie innych użytkowników, nie obrażamy zbytnio, nie przezywamy itp. 2 - Nie kierujemy postaciami innych userów 3 - Zakaz treści clop, gore, ani treści rasistowskich 4 - Bez wystrzałów ala "mistrz gry zabrunil mi trzystu tysioncuw beczek ale ja chceeee!oneoneone1111!" 5 - Przestrzegamy regulaminu forumowego i działowego 6 - Bez przeklinania 7 - Mistrz Gry zawsze ma racje ;D Pozdrawiam, Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts