Szeregowa WW Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 (edytowany) Siemka wszystkim~! Ten temat powstał po to, byście wszyscy dowiedzieli się o systemie nagród w tym dziale. Będzie on wyglądał nieco inaczej niż wcześniej. Do rzeczy. Nagroda za wkład w istnienie działu Nagroda dla najbardziej aktywnych user'ów w dziale. Nagroda przechodnia. Nagroda ta będzie zmieniać właściciela co miesiąc. Jednak aby ją zdobyć, trzeba się nieco wysilić. Jak zdobyć tę nagrodę? Należy udzielać się nie tylko w zabawach, ale również w dyskusjach, galeriach i zapytajkach. Jeśli ktoś będzie udzielał się tylko w "przydzielankach" i wstawiał do galerii jeden obrazek na miesiąc, nie ma co liczyć na tę nagrodę. Pamiętajcie jednak, że nie liczy się tu ilość, a jakość. Najważniejsze jest to, aby wasze posty miły sens. - - Nagroda za 1, 2, i 3 miejsce Jak zdobyć tę nagrodę? Należy brać udział w konkursach, quizach i wszelkiego tego typu sprawach. Opiekun Octavii Odznakę tą posiada TYLKO I WYŁĄCZNIE opiekun Octavii. Nie ma wyjątków. Żaden pomocnik tego odznaczenia nie dostanie. Aktualnie tym działem rządzę tylko ja. Więc nikt tej odznaki nie posiada. Jak zdobyć tę odznakę? Weź udział w rekrutacji na opiekuna Octavii. (Kiedyś pewnie będzie, nie wiem kiedy, ale będzie.) Przyjaciel Kącika Muzycznego Tę odznakę dostaną tylko najbardziej zasłużone osoby, oraz te, które pomagają mi w prowadzeniu działu. c: Gdyby pojawiła się nowa nagroda, lista zostanie zaktualizowana. Dziękuję za uwagę, Szeregowa WW Edytowano Listopad 8, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Witajcie!Jakiś czas temu postanowiłam zrezygnować z wyboru "najaktywniejszego użytkownika miesiąca" i zamiast tego wprowadzić tu właśnie punktację.Właśnie, właśnie. O tą nagrodę tu chodzi. Ale jak to ma wyglądać?Zasady punktacji - konkursy:1 miejsce - 6 ptk2 miejsce - 4ptk3 miejsce - 2 ptkOsoby które wzięły udział, ale nie są na podium - 1 ptkZabawy i Quizy:Post w każdej zabawie "przydzielance" - 1 ptkPost w każdej zabawie opisowej - 2 ptkZa post w quizie - 1 ptkImprezy tematyczne:Trzech najbardziej aktywnych użytkowników w danej imprezie otrzyma 3 ptkDyskusje:Post w dowolnej dyskusji - 2 ptkGalerie i zapytajki:Za każdy post - 1 ptkSesje:Post w jednej z sesji - 1 ptk Każdy, kto zdobędzie powyżej 25 punktów otrzyma nagrodę ukazaną powyżej i zostanie ona z ni na 2 miesiące, a żeby znów ją otrzymać gdy ten czas się skończy musi zdobyć koleje 15 punktów czyli 25+15=40, a następnie 40+15=55.Ostatnio w dziale przybyły nam też dwie nowe nagrody, a mianowicie:Za quiz muzyczny: (Dostaje ją KAŻDY użytkownik, który przekroczy 30 ptk.) Za quiz muzyki fandomowej: (Dostaje ją KAŻDY użytkownik, który przekroczy 35 ptk)Chyba jest o co walczyć, prawda? :3Myślę, że to wszystko póki co. Dziękuję za uwagę C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts