timber Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) Witajcie uczniowie! W tym wątku będę odpowiadać na wszystkie wasze pytania zadane w "Zapytaj Cheerilee"! ^^ I pamiętajcie kochani, prawo do odpowiedzi w tym temacie ma jedna osoba - Dayan. Dziękuję serdecznie! Cheerilee Edytowano Styczeń 30, 2015 przez Timbeer Lekka poprawka w tekście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Witam drogą Cheerilee 1.Co wy kucyki w sobie macie takiego, że jesteście dla mnie tak pięknymi stworzeniami? Pani też mi się podoba 2.Czy Pani jest jedyną nauczycielką w szkole?3.Czy słyszała Pani o czymś takim, jak człowiek?4.Czy zdarzyło się u Pani, by jakiś uczeń czy uczennica nie zdał do następnej klasy?5.Może mnie Pani przytulić?6.Czy Pani miała okazję uczyć którąś z Mane 6? 7.Jak podoba się sobie Pani z głosem Bożeny Furczyk? Bo moim zdaniem lepszego głosu Pani nie mogła sobie wymarzyć 1. Nie mam pojęcia. Może po prostu dlatego, że staramy się być dobrymi stworzeniami dla wszystkich wokół nas, przez co inni odbierają wrażenie piękna zewnętrznego, chociaż ono może dobiegać z naszego wnętrza I proszę nie mówić tak do nauczycielki! 2. Na chwilę obecną mamy jedną klasę w szkole, więc więcej nauczycieli nie potrzeba ^^3. Tak, słyszałam o tych istotach. Niestety nigdy nie było mi dane poznać człowieka. Słyszałam, że są oni bardzo mili, tylko trochę mnie przerażają te historie o wojnach i innych nieszczęściach...4. Nie. Moja klasa składa się z samych mądrutkich źrebiąt, więc nie ma tu żadnych problemów 5. 6. Niby w jaki sposób? Przecież jesteśmy równolatkami! Rarity nam robiła stroje na jedno przedstawienie, były prześliczne! 7. Nie słyszałam, więc się nie wypowiem. Ale jeśli Ci się podoba, to się cieszę Odpowiedzi na pytania od @Dayan (bo nie mogę z przyczyń nieznanych przenieść cytowania... , widzę, że nawet wołanie nie działa)1. To przez kropelki wody, kryształki lodu i pyły, które są w powietrzu i przez światło, które to wszystko rozprasza i sprawia, że jak patrzymy w niebo, to widzimy kolor niebieski. Niestety szczegółowo nie umiem na to pytanie odpowiedzieć, bo po prostu nie wiem 2. Kilka razy zdarzyło mi się postawić za brak pracy domowej. Nie czuję się z tym dobrze, ale muszę w jakiś sposób dyscyplinować moich uczniów 3. Z miłości, mój drogi. Z miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)4. Cóż, nikt nie jest idealny i kilka razy zdarzyło mi się dostać. Ale na szczęście pozwalało mi to przeanalizować dotychczasowe błędy, które popełniałam. Dzięki temu robię to, co kocham 5. Odziedziczyłam po rodzicach, przez co mam taki kolor, jak oni Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Imesh 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts