Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Niestety korzystam z telefonu, zdjęć narazie nie będzie. Wygląd Fire Draw Kolor sierści: Żółty Kolor oczu: Wiśniowy Kolor ogona: Czerwono-pomarańczowy Kolor grzywy: Czerwono-pomarańczowy Znaczek: koło zębate z przesadzonym ołówkiem Rasa: pegaz lce Draw Kolor sierści: niebieski Kolor oczu: Wiśniowy Kolor ogona: Błękitno-granatowy Kolor grzywy: Błękitno-granatowy Znaczek: Ołówek w kostce lodu Rasa: Jednorożec Bliźniaczki dwójajowe, Wiek: 22 lata(ludzkie) Historia: Fire wraz Ice urodziły i wychowały się w Manehatan. Ich Tata, Book Draw, robił obrazki do książek. Mama, Coffee Drem Draw, pracowała w kawiarni. Gdy Fire i Ice miały po pięć lat przeprowadzili się do Ponyville. Historia zdobycia znaczka: Fire Draw miała zrobić plan, a później zbudować scenę szkolną. Podczas budowania pojawił jej się znaczek. Ice Draw przyglądała się Pinki podczas organizowania przyjęcia dla Fire. Zapomniała kupić prezentu na urodziny, więc Pinkie powiedziała żeby zrobiła rzeźbę w lodzie. Ice zrobiła znaczek Fire. Podczas robienia dostała znaczek. Zawody: Fire Draw: architekt, główny inżynier w Ponyville, Ice Draw: Rzeźbiarz, wygląd rodziców: Coffee Dream Draw Kolor sierści: Kawa z mlekiem Kolor oczu: Żółty Kolor ogona: Brązowy Kolor grzywy: Brązowy Znaczek: Filiżanka kawy na spodku Rasa: pegaz Book Draw Kolor sierści: Żółty Kolor oczu: Wiśniowy Kolor ogona: Błękitny Kolor grzywy: Błękitny Znaczek: Książka z ołówkiem na okładce Rasa: Jednorożec Odzywki: Fire Draw: *Idź do Ice, ona coś zrobi... *Mam przejaw geniuszu, idź sobie... *A muszę *Niech to zrobi Ice, jestem zajęta. *Ja? *MI TU ZA NUDNO!!! *Nuda od siedmiu boleści... *Zamknij się! Ice Draw: *Co ja! Królik?! *Mam cię dłutem walnąć?! *Cicho! *A do Tartaru z tobą... *Co ci Fire powiedziała!? *Yauzah! (jauza) *Ty to zrób, ja jestem zajęta. *USPOKÓJ SIĘ! SPAĆ NIE MOŻNA!!! Edytowano Listopad 30, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się