SimkaKarma Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Witajcie! Tutaj na pytania będzie odpowiadać Misty znana jako Misty Fly! *Oklaski i wiwaty.* Hahaha... Nie... Przywitaj się...Emm... Witam?Tak więc... Em... Tu zadajecie mi pytania? I... Em... *Znika puff.* ... Tak więc tu zadajecie jej pytania. Pozdrawiam! I... Ja... Em... Też... Em... TEMAT ZOSTAŁ ZAAKCEPTOWANY PRZEZ TIMBER WSPANIAŁĄ ~ Timber Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Timber Wspaniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Szanowna Misty Fly jestem szczęśliwy, że nareszcie powstał temat, w którym mogę zadać ci kilka pytań. A oto one: 1.Czy w twojej karierze była jakaś poważna porażka? 2.Czemu tak mało o tobie wiemy i dlaczego zawsze Spitfire, Soarin i Fleetfoot są obecni na największych imprezach, a reszta już niekoniecznie? 3. Masz swój ulubiony manewr powietrzny ? Na razie to wszystko. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez fanRD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jak zostałas Wonderboltsem? - Jak dostałas znaczek? - Autorytet? Na razie tyle :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ponownie ja! 1. Ulubiony kolor? 2. Co myślisz o Soarinie? 3. Co myślisz o Spitfire? 4. Gdzie się wychowałaś? 5. Lubisz duże imprezy? Pozdrawiam, SS :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts