Kamiiru Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (edytowany) Drodzy Bronies i Pegasis. Stowarzyszenie "Lubelscy Bronies" ma zaszczyt zaprosić was na piąty już Ponymeet który kolejny raz odbędzie się w Lublinie. Ponymeet odbędzie się w dniach 3 stycznia , w klubie ASTORIA AL.Racławickie 2a (przy ogrodzie saskim). Ponymeet jest pół zorganizowany i tym razem motywem przewodnim będą gry, z sesją My Little Pony: Roleplaying Is Magic . I kilkoma dodatkowymi atrakcjami. Jeśli ktoś z was chciał by poprowadzić jakieś zajęcia, dyskusje na jakiś temat to bardzo chętnie każda, inicjatywa na Meecie będzie mile widziana. Także Drodzy Bronies i Pegasis , z bliska i z daleka, z województwa Lubelskiego i z poza. Przybywajcie ponieważ jak pokazały wszystkie poprzednie Lubelskie Ponymeety warto i ten Ponymeet nie będzie wyjątkiem. Także jeśli jesteście zainteresowani pierwszym Ponymeetem w nowym roku, to weźcie ze sobą ołówek ,parę kartek i dużooo dobrego fandomowego humoru. Jeśli macie jakieś pytania to proszę do następujących osób: - KamilPL 94 -Priv - @-mail [email protected] -Telefon mogę podać chętnym na Priv. - Butterscotch -Priv Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/761594833915206/?ref_dashboard_filter=upcoming Strona Stowarzyszenia Lubelscy Bronies: https://www.facebook...ubelscy.Bronies Edytowano Styczeń 2, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Na 90% się pojawię. Już nie mogę się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Na 99,9% pojawię się (jak zawsze zresztą) Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Spoko zapraszam. Małe info dla wszystkich oto mapki jak dojść na miejsce Ponymeetu z dworca głównego PKP i PKS. Wkrótce zostanie przedstawiony plan Ponymeetu na poszczególne dni. Dworzec PKP. Dworzec PKS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Jeszcze tylko 6 dni pozostało do V Lubelskiego Ponymeetu.Yay Nie wiem jak wy , ale ja nie mogę się doczekać. Gorąco zachęcam wszystkich niezdecydowanych do wzięcia udziału w Ponymeecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Chyba jednak nie będę mógł przyjechać. Jak coś się zmieni to napiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Szkoda, ale jak będziesz mógł to wpadaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Mała informacja odnoście Ponymeetu , nastąpiła niewielka zmiana. Ponymeet miał być 2 Dniowy, ale jestem zmuszony skrócić go do jednego dnia . Także V LP odbędzie się w Sobotę 3 stycznia. Za utrudnienia najmocniej przepraszamy. A oto Plan V Lubelskiego Ponymeetu w ostatecznej wersji A wygląda on następująco: - 11:00- 11:30 - Zbiórka uczestników - 11:30 - 12:00 - Before Party - 12:00 - Rozpoczęcie V Lubelskiego Ponymeetu w Lublinie Yay W tym dniu planowane są następujące atrakcje : - Pół roku już minęło - czyli podsumowanie działania do I do V Lubelskiego Ponymeetu i sprawy organizacyjne. - Tradycyjnie dyskusja - "Wasz Ulubiony fanfik" czyli mała pogadanka na temat Polskich i zagranicznych fanfików , porównanie , wasze opinie i recenzje. - Turniej MLP Fighting Is Magic - Tribute Edition - Sesja RPG "My Little Pony Rolepalying is Magic . Gorąco zachęcam do wzięcia udziału w Ponymeecie . Proszę się nie sugerować liczba osób na zaproszeniu poniewaz ta liczba jest liczba orientacyjną i praktyce osób będzie więcej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się