Koneex Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Ta zabawa polega na tym ,że 1 osoba szyfruje zdanie (ale żeby nie było za trudno je rozszyfrować). Szyfrując można zamieniać litery, pisać od tyłu i inne, ale w jednym zdaniu może panować tylko jeden sposób szyfrowania. Przykład: Osoba1: Az origme. Osoba2: Za rogiem. Kvusó sąńó Osoba3: Jutro rano. A więc ja zaczynam: Zejdo zoiba.d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 (edytowany) A czemu nie, można spróbować Zjedz obiad. oc z g?eto Edytowano Grudzień 28, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Co z toge? Cdjdgnszh wohgwxzs. Ktoś rozpoznał szyfr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koneex Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Co z toge? Cdjdgnszh wohgwxzs. Ktoś rozpoznał szyfr? Dasz podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Szyfr z przesunięciem, inaczej szyfr Cezarski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koneex Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zagadkowe śledstwo. BYEJNJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się