Emily Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Krótko-przyjmuję requesty na kucyki. Czy to OCki, czy serialowe, mogę ci narysować. Przy OC najlepiej obrazek, link do tematu z dokładnym opisem lub sam dokładny opis. Przy serialowym powinno wystarczyć imię, jakby coś było nie tak, to napiszę. Jak kucyk ma być w jakiejś pozie to poproszę o link z kucykiem w tej pozie. Jak chcecie tło, to albo obrazek, albo dokładny opis. Pod spodem próbka mojej twórczości. Rainbow Dash Moja OC, Light Star No, to tyle. Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Tajemniczy Cień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ona nie ma ucha .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wiem, zauważyłam to po dodaniu. Poprawiłam, ale nie będę wstawiać od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się