Mordecz Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ponieważ Dolar mnie poszczuł (słusznie zresztą), nie pozostaje mi nic innego, jak przenieść tekst do bardziej odpowiedniego podforum. Jak wyglądały przemiany muzyczne na przestrzeni minionego roku? Czy utwory ściśle zamknięte w rocznych zestawieniach kucykowych serwisów to wszystko, co fandom miał nam do zaoferowania? W rzeczywistości większość należycie nagłośnionych pozycji stanowi jedynie wierzchołek góry lodowej, a niech dowodem będzie multum pominiętych i przeoczonych przez większość pozycji. Wraz z redakcyjnymi kolegami, postanowiłem streścić ostatnie 365 dni... ...czyli moje (i nie tylko) spojrzenie na fandomową muzykę 2014 roku. Myślicie, że Bronies produkują wyłącznie elektroniki? Pozwólcie, że będę waszym przewodnikiem. Cały artykuł możecie znaleźć na stronie Radia. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octavia Melody Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Wyrażam swoje oburzenie brakiem mojego udziału w "ankiecie". *Wyraża oburzenie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Wrzesień 20, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2015 http://www.fge.com.pl/2015/09/muzyczne-podsumowanie-2014-roku.htmlPonieważ Radio Yay skończyło swoją działalność, postanowiłem przenieść część tekstów na FGE. Powyżej zostawiam link do nowej lokalizacji.Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się