Ja i kropka Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Fabuła: Sailor D, czarodziejka z (niedawno odkrytej) Diamentowej Planety szuka bestii w Londynie. Coraz więcej dziwnych rzeczy dzieje się w miaście, jak i w całym kraju. Sailor San i jej przyjaciółki dowiadują się o istnieniu Słonecznego Królestwa, jedna z nich jest jego księżniczką. Ale która? Wygląd KP: Imię i nazwisko: Służbowe imię (Inaczej np. Sailor San): Wygląd: -na codzień: -podczas przemiany: Charakter (Przynajmniej trzy cechy): wiek (13-15): Zasasy: 1. MG ma zawsze rację. 2. Ta gra jest bez logiki, ale z fizyką. 3. Planety mogą być z różnych filmów, seriali, idp.. Np. Sailor Gallyfreey, Sailor Skaro. 4. Oczywiście (jak dla mnie), ddozwolone są postacie męskie, tacy jak njak Tuxito Kamen i inni. Moja postać: Imię i nazwisko: Amelia Heven Imię służbowe: Sailor San Wygląd -na cd: ubrana w żółtą bluzkę i jeansy, drobna dziewczyna. Włosy koloru rudego, upięte ma w kok mniej-więcej na czubku głowy. Oczy niebieskie, lekko szare. -podczas przemiany: ubrana w marynarski mundurek, góra biała, dół żółty tak samo jak kokarda na której jest broszka. (taka sama jak u Sailor Moon Cristal). Charakter: Miła, ciągle się uśmiecha, chce pomagać, ale często przy tym przeszkadza. Wiek: 13 Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts