Kamiiru Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Witam, mam problem. Moja przegladarka Mozilla Friefox nie poprwaia błedów na tym forum ( inne sprawdziłem i działa). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Mi też. To prawdopodobnie wina przeglądarki. Masz 3 opcje: 1. Zmienić przeglądarkę 2. Pisać w Wordzie 3. Pogodzić się z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Napiszcie cokolwiek, PPM (na tekście) -> 'Sprawdź pisownię' ma być zaznaczone, a z PPM -> 'Języki' zaznaczcie język. Ustawienie będzie zapamiętane (chyba że przy czyszczeniu przeglądarki czyścicie 'Ustawienia witryn'). Pole u mnie miało sprawdzanie pisowni, ale bez ustawionego języka (zainstalowane słowniki: pl, en-us), kiedyś też gdzieś indziej takie coś miałam... zastanawiam się czy to nie kwestia ustawienia języka w kodzie strony - co ciekawe tu jest w tagu html wpisane lang=en... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 4, 2015 Autor Share Napisano Luty 4, 2015 Już wszystko w porządku . Wgrałem jeszcze raz słownik i działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts