Kacpi Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 (edytowany) Głodny jestem. Ale mi nowość. Zjadłbym coś. Weź sobie coś z lodówki, z tego co wiem masz pełno jedzenia. Nie ma ciast... To upiecz sobie Nie umiem To się naucz. Nie mam przepisów. Ehh... Soarin, Soarin... co ja z tobą mam... No co? No nic. Ja ciast nie mam, piec też nie umiem, a przepisów nie znam, więc Ci nie pomogę. Wymyśl coś innego. Hmm... no dobra. Więc proszę was o wymyślenie mi jakiegoś ciasta. Podanie jego nazwy, składników i sposób przygotowania. Może coś z tego będzie. Będę komentował wasze pomysły i mówił jak mi poszło z każdym przepisem, a jeśli się uda coś upiec to podzielę się z wami informacjami o tym, czy ciasto jest dobre i takie tam Więc widzę masz w końcu zajęcie na jakiś czas. Sugerujesz, że jestem leniem i nic nie robię od rana do wieczora? Nie... Tak, czy inaczej czekam na wasze pomysły. Edytowano Luty 20, 2015 przez Kacpi01_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts