Branthos Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) Zapewne znacie Omegle. Jeśli tak, to dobrze wiecie, jak dużo tam fap faperów, słabych trolli i innych i idiotów. Ten temat powstał, żebyśmy mieli gdzie zamieszczać śmieszne rozmowy z nimi. Oto moja ostatnia konwersacja na Omegle (UWAGA: Nie dla ludzi o słabych nerwach, ponieważ osobnik z którym rozmawiałem jest z gatunku idiotus pospolitus. Edytowano Luty 28, 2015 przez Branthos 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." ~ Stanisław Lem 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Osobiście mam wrażenie, że nad śmiesznością tej rozmowy góruje tragedia Mnie to nie bawi, ale są też inni. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Osobiście mam wrażenie, że nad śmiesznością tej rozmowy góruje tragedia Przecież ostrzegałem, z jakim osobnikiem miałem do czynienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się