Shine Star Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witam wszystkich moich fanów oraz pozostałych! Jestem Fleetfoot, jak już pewnie zdążyliście zauważyć. Tutaj możecie ze mną o wszystkim porozmawiać. Piszcie śmiało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witaj Fleetfoot. Jak ci mija dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Jak na razie jest bardzo fajnie. Z samego rana 45 kółek, śniadanie, a teraz odpoczynek. Później zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 45 kółek, o rany. Dla pegaza to męczące? Bo gdybym ja miała biegać 45 kółek, dajmy na to w okół stadionu, to bym umarła x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Zależy dla jakiego. Dla typowego, miastowego pegaza to bardzo dużo. Ale dla kogoś takiego jak ja, który trenuje codziennie to coś normalnego. Przynajmniej ja nie mam większych problemów. Najważniejsza jest dobra rozgrzewka przed lotem, bo można dostać skurcz skrzydła, a wierz mi, to nic przyjemnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Auć. Skurcz skrzydła brzmi boleśnie. Czasami zdarza mi się mieć skurcz nogi. Przypuszczam, że to podobne uczucie. A co jadłaś dobrego na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Kanapkę ze stokrotką. Zapychające, ale nie tuczące. Niestety później dostaliśmy babeczki i musiałam zjeść jedną. Siła wyższa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Właściwie dlaczego tak się przejmujesz tym, co jesz? Jeśli zjesz coś cięższego i mniej zdrowego, to i tak spalisz to podczas treningów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Może i spalę, ale jesteśmy tym, co jemy, prawda? Niezdrowe jedzenie, to i ja będę gorsza fizycznie. Muszę być zdrowa i zawsze w dobrej kondycji, więc zazwyczaj jem zdrowe rzeczy. A zdrowe nie znaczy niedobre, tak jak niektórzy myślą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dashi Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Jak się motywujesz do wstawia z łóżka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 (edytowany) Cześć, Fleetfoot! Co u ciebie? Edytowano Maj 26, 2015 przez Velvet Orchid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 Jak się motywujesz do wstawia z łóżka Szczerze? Sama nie wiem. Widząc słońce zawsze wstaję pełna sił. Gorzej, kiedy jest zimno. Wtedy nic mi się nie chce...Cześć, Fleetfoot! Co u ciebie? U mnie dobrze! C: Ps. Zapraszam również do tematu "Zapytaj Fleetfoot" w dziale Wonderbolts! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts