Discordia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Tak, nie było mnie tutaj naprawdę długi czas. Ale w fandomie ciągle siedzę, głównie rysując dla obcokrajowców. A więc nadeszła chwila wielkiego powrotu. Przynajmniej do artystycznego półświatka. Styl mi się zmienił przez te parę miesięcy, a więc i może zainteresowanie wzrośnie. Mam dość szybkie tempo rysowania, więc nie będzie trzeba długo czekać. Z tłem, poczeka się z tydzień. Bez tła, jakiś tam kolor, czasami nędzne próby cieniowania. Nie- kucyki też robię. Tło z tydzień, bez tła kilka dni. Próbki mej pracy w spoilerze powyżej. Narysuję wam może też człowieka, jestem otwarta na pomysły. Dla treningu narysuję praktycznie wszystko. Jeśli chcecie, by i wasza postać dołączyła do teczki wykonanych przeze mnie prac, piszcie. Najlepiej wrzućcie obrazek, aczkolwiek opis też może być. Dzięki za uwagę, wasze zamówienia wykonam jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 (edytowany) Żeby nie pisać dwóch postów to napiszę jeden. Musisz trochę popracować nad swoimi pracami, są nieco zbyt kanciaste. A moze inaczej, bo kanciastość na pyszczku tej pierwszej jest urocza, ale widać, że co chwila zatrzymujesz ołówek/kredkę, musisz być bardziej pewna siebie ^^ Możesz narysować mojego OCka ponaczowego Edytowano Maj 25, 2015 przez Jaskier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Zepsułaś sobie link i nie działa. Ja chętnie bym coś zamówiła~ Twoje rysunki są urocze, ale przyda ci się trening, a requesty to dobry pomysł na trenowanie ^^ http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Nawet ciekawe rysunki. Może nie jest to profesjonalizm ale trening czyni mistrza. Masz DeviantArta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 @Jaskier, dzięki. W sumie, nie wiem gdzie dopatrzyłaś ołówek, ale kredka faktycznie miejscami wygląda słabo. Twój OC zostanie narysowany jak najszybciej mogę. @Uszatka, dziękuję. Rysuję requesty głównie dla treningu, a więc i twój zostanie wykonany w miarę moich możliwości szybko. @1st Choice. ---> http://dizcordja.deviantart.com<--- tutaj. Bardzo dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 @Jaskier, dzięki. W sumie, nie wiem gdzie dopatrzyłaś ołówek, ale kredka faktycznie miejscami wygląda słabo. Twój OC zostanie narysowany jak najszybciej mogę. @Uszatka, dziękuję. Rysuję requesty głównie dla treningu, a więc i twój zostanie wykonany w miarę moich możliwości szybko. @1st Choice. ---> http://dizcordja.deviantart.com<--- tutaj. Bardzo dziękuję. Dzięki, pooglądam sobie. Watch ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 16, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2015 http://dizcordja.deviantart.com/art/OC-Glacias-Pavo-540072932 oc__grey_scientist_by_dizcordja-d8xjng1.jpg Zrobione! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Bardzo dziękuję, komentarz zostawiłam na deviantArcie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Ale urocze to jest Podoba mi się mój OCek narysowany przez Ciebie ^^ Ma fajną minkę i fajnie niesie te wszystkie miksturki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Dziękuję serdecznie Przepraszam że tak długo, ale wiele czynników na to wpłynęło... W każdym razie bardzo proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Oj nie szkodzi, ja sama wiem jak to jest ^^ Mało czasu na rysowanie :3 Coraz lepiej Ci idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się