Gość Ziemowit Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 (edytowany) No dobrze.. Ostatnio naszło mnie na tworzenie różnych zabaw. Ta jest kolejna. Chodzi oto ,aby na mapie znaleźć kucyki, a dokładnie napisać w jakim mieście są. Kółka oznaczają kucyki. Np. różowe kółko, to rzecz jasna , a jasnoniebieskie to pomarańczowe , białe to , fioletowe , żółte . W każdej rundzie na mapie będą cztery kucyki, a waszym zadaniem odgadnąć jest miasto w którym są. Punktacja w rundzie: 0 błędów - 4p 1 błąd - 3p 2 błędy - 2p 3 błędy 1p wszystko źle to zerko Wzór (jak pisać) Raindbow dash - Gdynia Pinkie Pie- Łódź Rarity - Gdańsk Twilight - Warszawa. Myślę, iż jest wszystko jasne. To może zacznę tą mapką: Edytowano Maj 28, 2015 przez Ziemowit 04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Rarity-Koszalin Applejack-Poznań Twilight-Kraków Rainbow Dash-Zakopane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Rarity, Applejack i Twi są w Polsce, a Rainbow wyjeżdża. Sory ziomy, wygrałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Rarity, Applejack i Twi są w Polsce, a Rainbow wyjeżdża. Sory ziomy, wygrałam. przykro mi, ale musisz napisać miasta, a nie w jakim kraju są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ja pierwsza napisałam miasta :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ja pierwsza napisałam miasta :3 tak, zgadza się, ale czekam na innych graczy (trochę bez sensu jak gra jedna osoba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 No dobra... Daje wam ludzie czas do jutra. Jeśli nie odpowiecie to MysterFajna wygrywa całą rundę i zmienię zasady na kto pierwszy ten lepszy, a dokładniej osoba, która będzir pierwsza, ale np. będzie miała mniej niż max to czekam na maxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Okej... Widzę, że najszybciej odpowiedziała Mysterfajna. No dobra... Daje wam ludzie czas do jutra. Jeśli nie odpowiecie to MysterFajna wygrywa całą rundę i zmienię zasady na kto pierwszy ten lepszy, a dokładniej osoba, która będzir pierwsza, ale np. będzie miała mniej niż max to czekam na maxa. Oficjalnie te zasady wchodzą w moją grę. Rarity-Koszalin Applejack-Poznań Twilight-Kraków Rainbow Dash-Zakopane Rarity 1p Applejack 1p Twilight 1p Raindbow 1p BRAWO! Wszystko dobrze! Jestem ciekaw co chciała Rarity w Koszalinie, ale ok. 4 punkty na dobry początek, a teraz szansa na kolejne cztery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Twilight-Elbląg Fluttershy-Toruń Pinkie-Lublin Applejack-Rzeszów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Twilight-Malbork Fluttershy-Toruń Pinkie-Lublin Applejack-Rzeszów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 MysterFajna była pierwsza i miała dobrze! Twilight była w Elblągu, a więc to ona wygrywa. MysterFajna 8p NoNamePony 3p Teraz będzie trochę trudniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Fluttershy-Świnoujście Rainbow Dash-Grudziądz Rarity-Toruń Twilight-Kraków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 (edytowany) Fluttershy-Świnoujście Rainbow Dash-Grudziądz Rarity-Toruń Twilight-Kraków 1p za Fluttershy 0p za Raindbow Dash (była w Iławie) 0p za Rarity. Nie dziwię się, bo to było najtrudniejsze. (Radziejów) 0p za Twilight (była w Nowym Targu) MysterFajna 9p Next (trochę łatwiejsze, ale jedna zagadka jest trudna) Edytowano Czerwiec 4, 2015 przez Ziemowit 04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 (edytowany) Fluttershy - Goleniów Rarity - Lubań Applejack - Rzeszów Pinkie - Lublin Edytowano Lipiec 5, 2015 przez TheAngelOfMusic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się